Категорії розділу

Акція! [1]
Акція по програмі Au Pair

Календар

«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 202

Друзі сайту

Статистика





Субота, 23.09.2017, 13:08
| RSS
АГЕНЦІЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ "ЛАУРА"  
Головна
Щоб розпочати участь у програмі


Для того, щоб розпочати участь у програмі Au-Pair, вам потрібно:

1. Подати список документів для отримання запрошення від сім'ї.
2. Зробити передоплату в розмірі 30 євро.
3. Пройти тест в нашому агентстві на визначення рівня володіння мовою.


      

Список документів для отримання запрошення від сім'ї

(для Німеччини)

 

1.  Анкета (заповнюється німецькою мовою). Бланк видається в агентстві.

2. Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї друкованої сторінки формату А4).

3. Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів.

4. Медична довідка (бланк видається в агентстві).

5. Документ з навчального закладу (копія).

6. Ксерокопія закордонного паспорта (3шт.).

7. Ксерокопія паспорта громадянина України.

8. 3 фотографії (як на закордоннийпаспорт).

     9. Ксерокопія посвідчення водія(якщо є).

Список документів для отримання запрошення від сім’ї

(для Австрії)

 

1.  Анкета (заповнюється німецькою мовою). Бланк видається в агентстві.

2. Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї друкованої сторінки формату А4).

3. Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів. Фото повинні бути в електронному вигляді.

4. 1 – 2 рекомендації про роботу з дітьми. Бажано не від родичів чи викладачів.

5. Документ з навчального закладу (диплом та додаток - копія).

6. Ксерокопія закордонного паспорта.

7. Ксерокопія паспорта громадянина України.

8. 4 фотографії (як на закордонний паспорт).

9. Ксерокопія посвідчення водія (якщо є).

Потрібно також  додати документи для отримання візи:

1. Свідоцтво про народження (нового зразка) з проставленим на ньому апостилем.

2. Довідка про несудимість, яка повинна бути дійсна 3 місяці з проставленим на ній апостилем.

 


Список документів для отримання запрошення від сім’ї

(для Швеції, Норвегії та Данії)

 

1.  Анкета (заповнюється англійською мовою). Бланк видається в  агентстві.

2. Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї написаної від руки сторінки формату А4).

3. Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів (фотоколаж). Фото повинні бути наклеєні на листок формату А4, а також в електронному вигляді.

4. 1 – 2 рекомендації про роботу з дітьми. Бажано не від родичів чи викладачів.

5. Медична довідка (бланк видається в агентстві).

6. Документ з навчального закладу (атестат з додатком, або диплом з додатком).

7. Документ, який підтверджує знання мови.

8. Ксерокопія закордонного паспорта.

9. Ксерокопія паспорта громадянина України.

10. 4 фотографії (такі, як на закордонний паспорт).

11. Ксерокопія прав водія (якщо є).

 

Список документів для отримання запрошення від сім’ї

(для Франції)

 

1.  Анкета (заповнюється французькою мовою). Бланк видається в агентстві.

2. Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї написаної від руки сторінки формату А4).

3. Мотиваційний лист французькою мовою, звернений до посольства Франції, де потрібно розповісти про причину поїздки до Франції по програмі Au Pair, чому саме до Франції, а також про плани після повернення додому після програми. 

4. Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів (фотоколаж). Фото повинні бути наклеєні на листок формату А4, а також в електронному вигляді.

5. 1 – 2 рекомендації про роботу з дітьми. Бажано не від родичів чи викладачів.

6. Медична довідка (бланк видається в агентстві).

7. Документ з навчального закладу (атестат з додатком, або диплом з додатком).

8. Документ, який підтверджує знання мови.

9. Ксерокопія закордонного паспорта.

10.Ксерокопія паспорта громадянина України.

11.4 фотографії (такі, як на закордонний паспорт).

12.Ксерокопія прав водія (якщо є).

Потрібно також  додати документи для отримання візи:

1.   Свідоцтво про народження (нового зразка) з проставленим на ньому апостилем та перекладом з нотаріальною завірою.

2.   Довідка про несудимість, яка повинна бути дійсна 3 місяці проставленим на ній апостилем та перекладом з нотаріальною завірою.

 

 

Список документів для отримання запрошення від сім’ї

(для Бельгії)

 

1.  Анкета (заповнюється англійською або французькою мовами). Бланк видається в агентстві.

2. Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї написаної від руки сторінки формату А4).

4. Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів (фотоколаж). Фото повинні бути наклеєні на листок формату А4, а також в електронному вигляді.

5. 1 – 2 рекомендації про роботу з дітьми. Бажано не від родичів чи викладачів.

6. Медична довідка (бланк видається в агентстві).

7. Документ з навчального закладу (атестат з додатком, або диплом з додатком).

8. Документ, який підтверджує знання мови.

9. Ксерокопія закордонного паспорта.

10. Ксерокопія паспорта громадянина України.

11. 4 фотографії (такі, як на закордонний паспорт).

      12.Ксерокопія водійських прав (якщо є).

 Для того, щоб розпочати участь у програмі Work&Travel USA, вам потрібно:

Подати документи для участі у програмі:

 

o       заповнена анкета на участь у програмі;

o       4 фото: 2  фото розмір 5х5 см на світлому фоні, без усмішки (для посольства), 2 фото 5х5 см на світлому тлі, з усмішкою (для резюме);

o       копія закордонного паспорта та копії попередніх віз в США, якщо є;  

o       2 довідки з університету з перекладом на англійську мову;

o       надруковане резюме англійською мовою;

o       запрошення від роботодавця на бланку спонсора (надається в разі самостійного  пошуку роботодавця)


 

 

 

 


Агенція освітніх програм "Лаура"© 2017