Категорії розділу

Мої файли [51]

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 203

Друзі сайту

Статистика





Неділя, 19.11.2017, 07:04
| RSS
АГЕНЦІЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ "ЛАУРА"  
Головна
Щоб взяти участь у програмі


Головна » Файли » Мої файли

Щоб розпочати участь у програмі
29.08.2010, 10:39

Для того, щоб розпочати участь у програмі, вам потрібно:

1. Подати список документів для отримання запрошення від сім'ї.
2. Зробити передоплату в розмірі 30 євро.
3. Пройти тест в нашому агентстві на визначення рівня володіння мовою.

 


      

Список документів для отримання запрошення від сім'ї

(для Німеччини)

 

1.     Анкета (заповнюється німецькою мовою). Бланк видається в агенстві.

2.     Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї друкованої сторінки формату А4).

3.     Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів.

4.     1 – 2 рекомендації. Бажано не від родичів чи викладачів.

5.     Медична довідка (бланк видається в агенстві).

6.     Документ з навчального закладу.

7.     Ксерокопія загранпаспорта.

8.     Ксерокопія паспорта громадянина України.

9.     4 фотографії (як на загранпаспорт).

10. Ксерокопія прав водія (якщо є).

Список документів для отримання запрошення від сім’ї

(для Австрії)

 

1. Анкета (заповнюється німецькою мовою). Бланк видається в агентстві.

2. Дружній лист сім’ї, в якому потрібно розповісти про себе, про те, який ти маєш досвід роботи з дітьми, що вмієш робити по дому, де живеш, де навчаєшся, про свою сім’ю, чому хочеш їхати саме в цю країну й що плануєш робити після повернення, після цієї програми (не менше однієї друкованої сторінки формату А4).

3. Декілька фотографій з дітьми, в кругу сім’ї, в кругу друзів (фотоколаж). Фото повинні бути наклеєні на листок формату А4, а також в електронному вигляді.

4.  1 – 2 рекомендації про роботу з дітьми. Бажано не від родичів чи   викладачів.

5.  Медична довідка (бланк видається в агенстві).

6.  Документ з навчального закладу.

7.  Ксерокопія загранпаспорта.

8.  Ксерокопія паспорта громадянина України.

9.  4 фотографії (як на загранпаспорт).

10. Ксерокопія прав водія (якщо є).

Потрібно також  додати документи для отримання візи:

1. Свідоцтво про народження (нового зразка) з проставленим на ньому апостилем.

2. Довідка про несудимість, яка повинна бути дійсна 3 місяці з проставленим на ній апостилем.

Категорія: Мої файли | Додав: Alla
Переглядів: 293 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2017